LoopiaAPI

Uppdatera dynamisk IP-adress med LoopiaAPI

Om du vill uppdatera din dynamiska IP-adress hos Loopia men har stängt av inloggning med lösenord till kundzonen, eller om... [...]

Läs mer... from Uppdatera dynamisk IP-adress med LoopiaAPI

LoopiaAPI – Innan du börjar

Teckenkodning All indata förväntas vara kodad i UTF-8. Server och autentisering För att kunna använda LoopiaAPI måste du skapa en API-användare.... [...]

Läs mer... from LoopiaAPI – Innan du börjar

Felkoder

Felkod Betydelse av felkod 404 Okänt fel. 401 Inloggningsuppgifterna är felaktiga. 429 Gränsen har överskritids. 620 Metoden existerar inte 623... [...]

Läs mer... from Felkoder

account_type

Kontotyp för Loopia-konton. Datatyp Giltiga värden LOOPIADOMAINLoopiaDomän-konto. LOOPIADNSLoopiaDNS-konto. EMAIL_PRIVATEE-post. STARTERLoopia Starter HOSTING_PRIVATEWebbhotell privatpaket. HOSTING_BUSINESSWebbhotell företagspaket. HOSTING_BUSINESS_PLUSWebbhotell företagspaket plus. [...]

Läs mer... from account_type

contact

Struct som beskriver en kontaktperson som kan användas som ägare, administrativ kontakt eller faktureringskontakt för ett domännamn. Datatyp struct Värdet... [...]

Läs mer... from contact

create_account_status_obj

Struct som beskriver returstatus för order skapad med createNewAccount. Datatyp struct. Värdet för alla fält framgår nedan. Fält statusstatusReturstatus. order_referencestringOrderreferens. [...]

Läs mer... from create_account_status_obj

customer_obj

Struct som beskriver en kund. Datatyp struct. Värdet för alla fält framgår nedan. Fält companystringFöretagsnamn, blank om privatperson. namestringFör- och... [...]

Läs mer... from customer_obj

domain_configuration

Konfigurationsalternativ för domännamn. Datatyp string Giltiga värden NO_CONFIGIngen konfiguration. PARKINGParkerad i LoopiaDNS. HOSTING_UNIXWebbhotellskonfiguration. UNIX.HOSTING_AUTOBAHNWebbhotellskonfiguration Autobahn. HOSTING_WINDOWSWebbhotellskonfiguration Windows. [...]

Läs mer... from domain_configuration