1. Home
  2. Loopia API
  3. getZoneRecords

getZoneRecords

Denna metod hämtar en lista på alla DNS-poster för angiven subdomän.

Syntax

record_obj[] = getZoneRecords(username, password, [customer_number,] domain, subdomain)

Returvärde

record_obj[], metoden returnerar en array av record_obj där varje struct motsvarar en DNS-post.

Parametrar

• username
    string
    Användarnamn för LoopiaAPI.
  • password
    string
    Lösenord för LoopiaAPI.
  • customer_number
    string
    Kundnummer för kontot. Används endast av återförsäljare som arbetar med kunds konto.
  • domain
    string
    Domännamn som subdomänen du vill ha information om hör till.
  • subdomain
    string
    Subdomän att returnera information för.