1. Home
  2. Loopia API
  3. transferDomain

transferDomain

Denna metod startar en transfer till Loopia av ett domännamn som ligger i ett Loopia-konto.

Observera att det för vissa toppdomäner utgår en avgift för att genomföra en transfer. Fullständiga priser hittar du i vår detaljerade prislista för domäner.

Syntax

status = transferDomain(username, password, [customer_number,] domain, auth_code)

Returvärde

status, metoden returnerar en statuskod som är OK om allt gick väl.

Parametrar

• username
    string
    Användarnamn för LoopiaAPI.
  • password
    string
    Lösenord för LoopiaAPI.
  • customer_number
    string
    Kundnummer för kontot där domännamnet ligger. Används endast av återförsäljare som arbetar med en kunds konto.
  • domain
    string
    Domännamn som ska överföras.
  • auth_code
    string
    Auktoriseringskod (auth code) från avlämnande leverantör.