orderDomain

Denna metod lägger till ett nytt domännamn i ett existerande Loopia-konto för att registrera detta.

Syntax

status = orderDomain(username, password, [customer_number,] domain, has_accepted_terms_and_conditions)

Returvärde

status, metoden returnerar en statuskod som är OK om allt gick väl.

Parametrar

• username
    string
    Användarnamn för LoopiaAPI.
  • password
    string
    Lösenord för LoopiaAPI.
  • customer_number
    string
    Kundnummer för kontot där domänen ska registreras. Används endast av återförsäljare för att beställa domännamn till en kunds konto.
  • domain
    string
    Domän att lägga till i kontot och registrera (ACE-kodat om det är en IDN-domän).
  • has_accepted_terms_and_conditions
    boolean
    1 om kontoägaren har accepterat alla avtalsvillkor för registreringen vilka finns tillgängliga på loopia.se/avtalsvillkor/, 0 annars.