1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Domän-administration
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Domän-administration

Domän-administration

Här har vi samlat de guider som gäller administration av domännamn i Loopia Kundzon.

Ställ in namnservrar.

Peka om domän till Loopia
Byt namnservrar

Skapa/ändra pekare och ändra server för ditt domännamn. (DNS-Editorn)

Här finns våra guider om hur ni skapar och ändrar pekare samt ändrar server för er domän:
Domänkonfiguration
DNS editorn: A och CNAME
DNS: MX
DNS: SRV
SPF

Verifiera ditt domännamn.

Ibland vill företag som t ex Google och Microsoft att du verifierar ditt domännamn. Följ nedanstående guide för att se hur du verifierar ditt domännamn via DNS:
Verifiera domän via DNS

Generera en auktoriseringskod för flytt av domännamn.

Auktoriseringskod

Deaktivera eller ta bort ett eller flera domännamn.

Radera domän

Backup av din hemsidas innehåll.

Återställa webbfiler

Lägg till lösenordsskydd för din hemsida.

Om du vill att besökare till din hemsida ska behöva logga in med lösenord för att se innehållet gör du enligt följande guide:
Lösenordsskydd

Skydda dina uppgifter från att visas i Whois-databasen.

Så fort du registrerat ett domännamn hamnar dina personuppgifter automatiskt i ett offentligt register (Whois). Loopia Domänskydd skyddar dig och värnar om dina personuppgifter.
Vilken info visas i whois

Avancerat.

DNSer
DNS-klienter