1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Peka om domän till Loopia

Peka om domän till Loopia

Om du själv administrerar ditt domännamn och vill peka detta till oss så är det följande information som du bör använda för våra DNS-servrar.

• ns1.loopia.se (93.188.0.20)
  • ns2.loopia.se (93.188.0.21)

I många fall behöver du inte skriva in IP-adresserna till namnservarna (DNS-servrarna) utan det räcker bra med bara adresserna.

Om vi är registrar för domännamnet och du vill att vi hjälper till med ompekningen så behöver du skicka in ett e-postmeddelande till vår domännamnsavdelning på registry@loopia.se så hjälper vi kostnadsfritt till med ompekningen. Kom ihåg att skicka med information om vilket domännamn det är som du vill peka om samt kundnummer för det konto som du har hos oss.

Notera att du bör föra över din hemsida (om du har någon idag) samt konfigurera de e-postkonton du har idag innan du pekar om domännamnet för att undvika störningar för dina besökare.