Auktoriseringskod

Du hittar samtliga auktoriseringskoder (flyttkoder) för domäner vi är registrar för i din Loopia Kundzon (www.loopia.se/loggain)

Sök/klicka där på det domännamn som du vill ha koden för och välj sedan i det nya fönster som öppnas ”Transfer av domännamn” för att generera en kod.

Denna kod kan du sedan använda hos din nya registrar för att göra en transfer av domännamnet till dem.

Om du inte kan få ut en kod så beror det ofta på att vi inte är registrar för domännamnet. Du kan se vem som är registrar för domännamnet på https://whois.loopia.se/

Får du felmeddelandet: ”Auktoriseringskod kan inte genereras för domännamn du ej äger”, kontakta registry@loopia.se för mer information rörande just den domänen.