Lösenordsskydd

Att lösenordsskydda sin sida hos oss gör du enkelt via din kundzon. Skyddet sker på katalognivå och du anger då vilken katalog du vill lösenordsskydda enligt guiden nedan.

I din kundzon börjar du med att klicka på din domän, i vårt fall mindoman.se, och efter detta klickar du på Lösenordsskydd under ”Fler inställningar”.

Fliken kommer att expandera och visa mer information om vald domän. Informationen hämtas från din FTP och just i vårt fall finns en WordPress-installation aktiv och därför visas ”public_html” med WordPress karaktäristiska undermappar.

När du har valt önskad mapp eller undermapp för din installation så väljer du ett meddelande för din besökare. I vårt exempel har vi valt att skriva ”Ange lösenord!”. Du anger eftyer detta en användare och ett önskat lösenord och klickar sedan på Spara.

Om du vill att ytterligare användare skall ha tillgång till sidan så klickar du på ”Lägg till ytterligare användare”.

Efter att du har klickat på ”Spara” så visar fliken att ett lösenordsskydd finns aktivt och vilken mapp somn är vald för skyddet.

Nu när lösenordsskyddet är aktivt så får vi följande svar när vi besöker sidan.