Radera domän

Uppsägning av ett eller flera domännamn

En uppsägning av ett domännamn kan göras på något av följande sätt:

1. Logga in i kundzonen, klicka på domännamnet du vill säga upp och sedan på antingen
    • Deaktivera domän för att stänga av ytterligare förnyelser av domännamnet
    • Ta bort domän för att även ta bort domännamnet (inklusive tillhörande DNS-inställningar, webbfiler och e-postkonton) från kundzonen.
  2. Låt bli att betala fakturan/påminnelsen för som gäller domännamnet. Domännamnet kommer då automatiskt avregistreras och tas bort från kontot.

Du måste bekräfta deaktiveringen eller borttagningen av ditt domännamn.

Om du har deaktiverat ett domännamn men ångrar dig klickar du på det i kundzonen och sedan på Ångra uppsägning.

Har du tagit bort domännamnet från ditt konto men ångrar dig så kan du enkelt lägga tillbaka domännamnet genom att på höger sida klicka på ”Domännamn” under menyn på höger sida

Önskar ni få domännamn avregistrerat i förväg så kontaktar ni oss på registry@loopia.se med ert kundnummer, domännamn och en skriftlig önskan om radering av domännamn så hjälper vi er vidare.