1. Home
  2. Övrigt
  3. Policy för support via sociala medier

Policy för support via sociala medier

Vi vill kommunicera med dig i de kanaler du föredrar att använda. Därför erbjuder vi support via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Vilka ärenden passar i vilka kanaler?

Generella ärenden där andra kan ha hjälp av svaren passar perfekt i öppna kanaler som TwitterFacebook eller bland kommentarerna på vår blogg.

Vissa ärenden är svårare att hantera på ett bra sätt via dessa begränsade eller öppna kanaler. Här är några exempel på ärenden där vi kan ge bättre hjälp via e-post, telefon, chatt eller som personliga meddelanden i respektive kanal:

• Kontospecifika frågor där tex information om kontoinställningar/ändringar efterfrågas
  • Specifika fakturafrågor
  • Hjälp/felsökning av diverse CMS såsom WordPress, Joomla eller OpenCart

OBS! Lämna aldrig ut ditt kundnummer i en öppen kanal. Ditt kundnummer är en värdehandling och med det kan någon annan kontakta oss och göra förändringar i ditt konto.

Avklarade ärenden i öppna kanaler som ej bedöms kunna hjälpa andra kan raderas efter två veckor.

Håll en god och saklig ton

För allas trevnad har vi följande regler kring kommunikationen via våra sociala kanaler. Följer du ej dessa tas inlägget bort och du riskerar att spärras från kanalen.

• Håll en god och saklig ton.
  • Vi accepterar ej svordomar.
  • Vi accepterar inte påhopp på personer eller företag.
  • Reklam eller länkar till dina eller andras tjänster i vinstsyfte.
  • Det är ej tillåtet med spridning av felaktig information rörandes våra tjänster i syfte att vilseleda andra användare.