1. Home
  2. e-post

e-post

Vidarebefordra e-post (alias)

Om du endast har ett LoopiaDNS-konto hos oss så får du möjligheten att vidarebefordra inkommande meddelanden till en befintlig e-postadress,... [...]

Läs mer … from Vidarebefordra e-post (alias)

E-postklienter

Guider för e-postklienter Här kan du se guider för de vanligast förekommande e-postklienterna på marknaden. Windows Mac Mobiltelefoner/surfplattor Linux-datorer Inställningar... [...]

Läs mer … from E-postklienter

Kostnad för extra e-postkonton

E-postkonton och e-postalias ingår kostnadsfritt i ditt webbhotellsabonnemang och du kan lägga upp precis så många som du behöver. Den... [...]

Läs mer … from Kostnad för extra e-postkonton

Mitt e-postprogram hänger sig

En del antivirusprogram, såsom Norton Antivirus, kan inte hantera trasiga (felaktigt formaterade) e-postmeddelanden. Om ditt e-postprogram hänger sig när du... [...]

Läs mer … from Mitt e-postprogram hänger sig

Windows 10/11 Mail

Med hjälp av denna guiden lägger du till din e-postadress till Windows 10 Mail. Längst ned i guiden får du... [...]

Läs mer … from Windows 10/11 Mail

Skicka e-post med ASP.NET

För att skicka e-post med ASP.NET kan du använda biblioteket System.Net.Mail. Här hittar du exempel på kod som kan användas... [...]

Läs mer … from Skicka e-post med ASP.NET

POP3 med sparad kopia på servern

En vanlig funktion i e-postklienter är ”spara en kopia av meddelandet på servern” vilket ofta används för att ha en... [...]

Läs mer … from POP3 med sparad kopia på servern

E-postadministration Användare

Som användare till ett e-postkonto hos Loopia har du tillgång till din egna administrationspanel där du kan hantera ditt konto.... [...]

Läs mer … from E-postadministration Användare

Microsoft 365: Lägga till alias

För att kunna sätta upp ett alias för din e-postadress i Microsoft 365 så behöver du logga in på https://login.microsoftonline.com/... [...]

Läs mer … from Microsoft 365: Lägga till alias

Installera e-post i iPhone och iPad (iOS14)

Med hjälp av denna guide så lär du dig hur du lägger till din e-post i din iOS-enhet. Stöter du... [...]

Läs mer … from Installera e-post i iPhone och iPad (iOS14)

Outlook (Outlook365)

Vi ska i denna guide beskriva hur du lägger till ditt e-postkonto i Microsoft Outlook. Först och främst så behöver... [...]

Läs mer … from Outlook (Outlook365)

Android

För en mobil enhet rekommenderar vi IMAP-anslutning. Läs mer om skillnaderna mellan POP3 och IMAP. För Android har de flesta... [...]

Läs mer … from Android

Flytta din e-post till Loopia

En vanlig fråga till supporten är ”hur flyttar jag min e-post som jag har hos en annan leverantör till mitt... [...]

Läs mer … from Flytta din e-post till Loopia

Vidarebefordra e-post

Om du har en e-postadress i din Kundzon och vill att det vidarebefordras en kopia av alla inkommande e-postmeddelanden till... [...]

Läs mer … from Vidarebefordra e-post

Ändra kontoinställningar i Outlook

Denna guide visar dig hur du i efterhand kan ändra inställningar för ett e-postkonto (IMAP/POP3) i Microsoft Outlook365. 1. Börja... [...]

Läs mer … from Ändra kontoinställningar i Outlook

Ändra kontoinställningar i Apple Mail

Denna guide visar dig hur du i efterhand kan ändra inställningar för ett e-postkonto (IMAP/POP3) i Apple Mail. 1. Börja... [...]

Läs mer … from Ändra kontoinställningar i Apple Mail

Varför hamnar utgående mail i skräpkorgen hos mottagaren?

Denna guide går igenom vad du kan göra för att minska risken att dina mail hamnar i skräpposten hos mottagaren.... [...]

Läs mer … from Varför hamnar utgående mail i skräpkorgen hos mottagaren?