1. Home
  2. E-post
  3. E-postadministration Användare

E-postadministration Användare

Som användare till ett e-postkonto hos Loopia har du tillgång till din egna administrationspanel där du kan hantera ditt konto.

Du når denna genom att logga in med din e-postadress (användarnamn) och dess lösenord på denna sida: Loopia E-postadministration

Du kan här ändra lösenord på ditt e-postkonto, administrera  autosvar, vidarebefordringar, spamskydd samt virusskydd.

På denna sida hittar du mer detaljerad information om de olika funktionerna : Administrera E-post