1. Home
  2. E-post
  3. Microsoft 365: Lägga till alias
  1. Home
  2. Microsoft 365
  3. Microsoft 365: Lägga till alias

Microsoft 365: Lägga till alias

För att kunna sätta upp ett alias för din e-postadress i Microsoft 365 så behöver du logga in på https://login.microsoftonline.com/ med din admin användare. Denna användaren är automatiskt genererad när du skaffar Microsoft 365. Du kan ändra lösenord för denna användaren i din Loopia Kundzon. När du är inloggad i deras administrationspanel så klickar du på inställningsknappen i vänster hörn, då får du upp alla dina Microsofttjänster. Klicka på ”Administrator”.

På nästa sida så väljer du ”Användare” och sedan ”Aktiva användare”, där får du en lista över alla era e-postadresser.

Därefter så klickar du på e-postadressen som du vill skapa ett alias för och väljer ”Redigera” till höger om användarnamnet.

På den nya rutan så kan du lägga till så många alias du vill, klicka sedan på ”Spara”.