Office365: Lägga till alias

För att kunna sätta upp ett alias för din e-postadress i Office 365 så behöver du logga in på https://login.microsoftonline.com/. När du är inloggad i deras administrationspanel så klickar du på inställningsknappen i vänster hörn, då får du upp alla dina Microsoft tjänster. Klicka på ”Administrator”.

På nästa sida så väljer du ”Användare” och sedan ”Aktiva användare”, där får du en lista över alla era e-postadresser.

Därefter så klickar du på e-postadressen som du vill skapa ett alias för och väljer ”Redigera” till höger om användarnamnet.

På den nya rutan så kan du lägga till så många alias du vill, klicka sedan på ”Spara”.