1. Home
  2. E-post
  3. Vidarebefordra e-post
  1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Vidarebefordra e-post

Vidarebefordra e-post

Om du har en e-postadress i din Kundzon och vill att det vidarebefordras en kopia av alla inkommande e-postmeddelanden till en annan e-postadress är det enkelt gjort.

Logga in i din Kundzon och klicka på din e-postadress. I den ruta som kommer upp klickar du på knappen Vidarebefordra. Fyll i den e-postadress du vill vidarebefordra e-postmeddelandena till i rutan Lägg till mottagaradress(er) och tryck på Lägg till.

En kopia av alla inkommande e-postmeddelanden kommer skickas till den/de e-postadresser du lagt till som mottagare så länge de finns kvar under Vidarebefordra.

För att ta bort mottagare går du tillbaka till inställningarna för e-postadressen och Vidarebefordra och klickar på Ta bort på samma rad som mottagaren.

Notera att enbart e-postmeddelanden som kommer in efter att vidarebefordringen lagts till kommer vidarebefordras, tidigare skickade e-postmeddelanden kommer inte påverkas av den nya vidarebefordringen.

På grund av Googles spamfilterregler rekommenderar vi inte att du vidarebefordrar e-posten till en @gmail-adress.