1. Home
  2. E-post
  3. Mitt e-postprogram hänger sig

Mitt e-postprogram hänger sig

En del antivirusprogram, såsom Norton Antivirus, kan inte hantera trasiga (felaktigt formaterade) e-postmeddelanden. Om ditt e-postprogram hänger sig när du ska kontrollera din e-post, stäng då temporärt av virusfiltreringen, hämta ner det trasiga e-postmeddelandet och radera det, för att därefter aktivera virusfiltreringen igen.

Du kan även använda webbmailen för att ta bort trasiga e-postmeddelanden. Observera att du förutom att markera brevet och klicka på Ta bort även behöver klicka på Papperskorgen och de tre prickarna ovanför dina mappar och välja Töm.