1. Home
  2. microsoft 365

microsoft 365

Jag får felmeddelande när jag skickar till min distributionsgrupp i Microsoft 365

Om du inte har gett tillgång till en grupps avsändare för en distributionsgrupp kommer användare att få följande felmeddelande: Diagnostic... [...]

Läs mer … from Jag får felmeddelande när jag skickar till min distributionsgrupp i Microsoft 365

Hur skapar jag ett alias för min e-post i Microsoft 365?

Ett Alias är ett sätt att ha olika e-postadresser som levereras till din personliga inkorg. Om din e-post t.ex. är... [...]

Läs mer … from Hur skapar jag ett alias för min e-post i Microsoft 365?

Hur skapar jag en distributionsgrupp i Microsoft 365?

Om du har behov för en eller flera adresser till din organisation som går till en grupp anställda eller en... [...]

Läs mer … from Hur skapar jag en distributionsgrupp i Microsoft 365?

OneDrive för företag Synkronisera/dela filer

Denna guide visar hur du kan synkronisera och dela filer med dig själv eller inom din arbetsgrupp (användare inom samma... [...]

Läs mer … from OneDrive för företag Synkronisera/dela filer

Microsoft 365 Återställa borttagen e-post

Om du av misstag har raderat ett e-postmeddelande och vill återställa det kan du följa denna guiden. Observera att detta... [...]

Läs mer … from Microsoft 365 Återställa borttagen e-post

Microsoft 365: Lägga till alias

För att kunna sätta upp ett alias för din e-postadress i Microsoft 365 så behöver du logga in på https://login.microsoftonline.com/... [...]

Läs mer … from Microsoft 365: Lägga till alias

Microsoft 365: Byta lösenord

Om du har glömt ditt lösenord till ditt Microsoft 365-konto så kan du enkelt ändra detta i Loopia Kundzon (https://www.loopia.se/loggain/)... [...]

Läs mer … from Microsoft 365: Byta lösenord

Microsoft 365-administration

Microsoft 365 är en tjänst hos Microsoft. Här har vi samlat de flesta av våra Microsoft 365-guider. Administration av ditt... [...]

Läs mer … from Microsoft 365-administration

Hur gör jag min användare till administrator i Microsoft 365

Här går vi igenom hur du byter användarnivå på din Microsoft 365-användare. Först måste du logga in i Loopia Kundzon.... [...]

Läs mer … from Hur gör jag min användare till administrator i Microsoft 365

Skapa e-postanvändare i Microsoft 365-portalen

I den här guiden går vi igenom hur du skapar användare i Microsoft 365-portalen. För att kunna skapa användare inne... [...]

Läs mer … from Skapa e-postanvändare i Microsoft 365-portalen

Lägg till domäner i Microsoft 365

Här går vi igenom hur du kopplar domäner till din Microsoft 365-tjänst. Har du ingen Microsoft 365-tjänst hos oss idag... [...]

Läs mer … from Lägg till domäner i Microsoft 365