Hur gör jag min användare till administrator i Office 365

Här går vi igenom hur du byter användarnivå på din Office 365-användare.

Först måste du logga in på vår Loopia kundzon.

Först behöver du logga in i din Loopia Kundzon. Om du inte har inloggningsuppgifter till kundzonen kan du begära ut nya här:

Begär ut nya inloggningsuppgifter

Inne i Loopia Kundzon finner du “Office 365” under “Tjänster”.

Klicka på “Office 365” för att öppna menyn för administration av Office 365. Längst ner ser du alla dina Office 365-användare. Klicka på den användare du vill göra till administratör för att visa fler alternativ för användaren.

Välj nu ”Administrator” för användaren i drop down-menyn för “Användarnivå”.

Klicka sedan på ”Spara”.

OBS! Tänk på att det kan ta upp till 1 timme innan användaren har uppdaterats i Office 365 och administratörsrättigheterna fungerar.