1. Home
  2. SSL

SSL

SSL/TLS på Loopia

Denna guide går igenom hur du installerar kommersiella SSL på din domän på Loopia. Du kan antingen köpa ett SSL-certifikat... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Loopia

Lägga upp eget SSL/TLS-certifikat

Om du redan har ett certifikat från tex Lets Encrypt kan du istället för att köpa ett nytt bara ladda upp... [...]

Läs mer … from Lägga upp eget SSL/TLS-certifikat

Aktivera SSL/TLS på din webbsida

Denna guide går igenom hur du kommer igång med ditt SSL-certfikat för din domän på Loopia. 1. Uppdatera sidans interna... [...]

Läs mer … from Aktivera SSL/TLS på din webbsida

Konvertera SSL/TLS-certifikat och ta bort lösenordsskydd

Ibland genereras certifikat i filtypen .pfx (används i Windows-miljöer). När du skall installera certifikatet hos oss så används istället .cert... [...]

Läs mer … from Konvertera SSL/TLS-certifikat och ta bort lösenordsskydd

SSL/TLS på Windows

På vår Windows-plattform har du som kund automatiskt SSL påslaget. SSL-certifikaten som installeras är Lets Encrypt men du kan om... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Windows

WordPress Elementor uppdatera URL

Använder du tillägget Elementor på din WordPress-sida och behöver uppdatera sidans URL (Adress) tex om du ska byta från http... [...]

Läs mer … from WordPress Elementor uppdatera URL

Varför krävs SSL/TLS för min .app / .dev-domän?

Beställa .app eller .dev domännamn. .app och .dev domäner använder sig av HSTS (HTTP Strict Transport Security) vilket innebär att... [...]

Läs mer … from Varför krävs SSL/TLS för min .app / .dev-domän?

Vanliga frågor och svar om Let’s Encrypt hos Loopia

Behöver jag aktivera SSL via Let’s Encrypt i Loopia Kundzon?Du behöver inte aktivera funktionen i ditt konto utan direkt när... [...]

Läs mer … from Vanliga frågor och svar om Let’s Encrypt hos Loopia

Ny kund hos Loopia? Se hit!

Hej och varmt välkommen till Loopia webbhotell. Vi hoppas du redan gjort dig hemmastadd och är lika glad över oss... [...]

Läs mer … from Ny kund hos Loopia? Se hit!

Förnyelse SSL/TLS Certifikat hos Loopia AB

Förnya ditt SSL certifikat Vid förnyelse utav ditt SSL Certifikat så skickas meddelande ut till admin@mindoman.se precis som vid registrering.... [...]

Läs mer … from Förnyelse SSL/TLS Certifikat hos Loopia AB

Kryptera trafiken till din MariaDB

SSL finns tillgängligt att använda om du vill kryptera trafiken mellan din webbserver och din MariaDB-databas hos oss, t.ex. om... [...]

Läs mer … from Kryptera trafiken till din MariaDB