1. Home
  2. SSL
  3. Aktivera SSL/TLS på din webbsida

Aktivera SSL/TLS på din webbsida

Denna guide går igenom hur du kommer igång med ditt SSL-certfikat för din domän på Loopia.

1. Uppdatera sidans interna länkar till att alltid köra https

För de vanligast förekommande CMS-systemen finns färdiga guider för att göra detta:

För övriga CMS eller egengjorda sidor hänvisar vi till Google.

2. Tvinga SSL i Loopia Kundzon

När alla interna länkar på sidan är fixade kan du nu i din Loopia Kundzon välja att ”tvinga” all trafik att gå via https till din domän genom att bocka i ”Tvinga SSL” och spara.

All trafik kommer nu att gå via https.