1. Home
  2. Spam

Spam

SPF

E-post är utformat liknande vanlig post. Det går att förfalska avsändaren av ett e-postmeddelande likt man kan göra med ett... [...]

Läs mer … from SPF

Hantering av e-postkonto

Denna guide går igenom hur användaren eller kontoadministratören kan göra ändringar för en e-postadress. För att genomföra dessa ändringar på... [...]

Läs mer … from Hantering av e-postkonto

E-postadministration Användare

Som användare till ett e-postkonto hos Loopia har du tillgång till din egna administrationspanel där du kan hantera ditt konto.... [...]

Läs mer … from E-postadministration Användare

E-postadministration

Här har vi samlat de guider som gäller administrering av e-postkonton i Loopia Kundzon. OBS! Följande guider gäller endast konton... [...]

Läs mer … from E-postadministration

reCAPTCHA i WordPress och Contact Form 7

Denna guide visar hur du som användare av WordPress och Contact Form 7 kan skydda din sida från skräppostutskick via... [...]

Läs mer … from reCAPTCHA i WordPress och Contact Form 7

Hur vet jag om jag har fått ett phishing-/nätfiskemeddelande?

Att skicka ett meddelande och utge sig för att vara en person eller ett företag kallas för Phishing, att avsändaren... [...]

Läs mer … from Hur vet jag om jag har fått ett phishing-/nätfiskemeddelande?

Årlig information om dina kontaktuppgifter

En gång om året skickas det ut ett meddelande för var domännamn ni har registrerad hos oss med information om... [...]

Läs mer … from Årlig information om dina kontaktuppgifter

Varför hamnar utgående mail i skräpkorgen hos mottagaren?

Denna guide går igenom vad du kan göra för att minska risken att dina mail hamnar i skräpposten hos mottagaren.... [...]

Läs mer … from Varför hamnar utgående mail i skräpkorgen hos mottagaren?