1. Home
  2. E-post
  3. E-postadministration
  1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. E-postadministration

E-postadministration

Här har vi samlat de guider som gäller administrering av e-postkonton i Loopia Kundzon.

OBS! Följande guider gäller endast konton på Loopias mailserver och INTE Microsoft 365.

Skapa en ny e-postadress

Skapa en e-postadress

Byt lösenord för ditt e-postkonto

Läs Läs guiden nedan för att se hur du hanterar ditt e-postkonto och t ex byter lösenord, ställer in semestersvar eller justerar ditt spamfilter.
Hantering av e-postkonto (Byt lösenord)

Guider för olika e-postklienter

Här finner du guider för olika e-postprogram samt iPhone och Android. Vi förklarar också skillnaden på IMAP och POP.
E-postklienter

Vidarebefordra e-post till t ex din Gmail eller Hotmail

Vidarebefordra e-post, kundzon

Avancerat

Hur tar jag fram en e-postheader?