1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Årlig information om dina kontaktuppgifter

Årlig information om dina kontaktuppgifter

En gång om året skickas det ut ett meddelande för var domännamn ni har registrerad hos oss med information om vilka kontaktuppgifter som finns registrerade för domännamnet. Detta gäller gTLD och ngTLD domännamn.

Behöver du ändra uppgifterna som finns registrerade på domännamnet så behöver du först uppdatera dina adressuppgifter i ditt konto hos oss. Detta gör du under ”Kontoinställningar” -> ”Kontoinnehavare”. Därefter skickar du ett e-postmeddelande till oss på registry@loopia.se med kundnumret för det kontot domänen tillhör. Skriv då att du vill uppdatera WHOIS-/registrerade-informationen samt vilket eller vilka domännamn i kontot som du vill uppdatera.

Notera att om du som privatperson och kund till oss har något ifyllt på fältet Företagsnamn  i din kundzon under ”Kontoinställningar”->”Kontoinnehavare” såsom enskilt företagsnamn, så visas uppgifter som bolag för merparten av de domännamn du beställer ( ej .SE eller .NU )

Meddelandet som skickas ut kommer från E-postadressen reminder@ascio.com och har ämnesraden: Please review your contact information for <DOMAIN>
Ett exempel på sådant meddelande finner ni nedan.

Vill ni veta vilken information som visas offentligt i Whois så kan ni läsa om detta i denna artikel https://support.loopia.se/wiki/vilken-info-visas-i-whois/