1. Home
  2. mail

mail

Mac Mail ställa in utgående e-postserver (SMTP)

Denna guide visar hur du ställer in SMTP-servern för din Mac Mail (El Capitan) om du tex får fel när... [...]

Läs mer … from Mac Mail ställa in utgående e-postserver (SMTP)

Apple Mail (El Capitan)

Installera IMAP-konto Så här gör du för att installera ett e-postkonto i Mail. Denna guide gäller den svenska versionen... [...]

Läs mer … from Apple Mail (El Capitan)

Windows 10/11 Mail

Med hjälp av denna guiden lägger du till din e-postadress till Windows 10 Mail. Längst ned i guiden får du... [...]

Läs mer … from Windows 10/11 Mail

Apple Mail (Sierra)

Installera IMAP-konto Så här gör du för att installera ett e-postkonto i Mail. Denna guide gäller den svenska versionen av Mail... [...]

Läs mer … from Apple Mail (Sierra)

Ny kund hos Loopia? Se hit!

Hej och varmt välkommen till Loopia webbhotell. Vi hoppas du redan gjort dig hemmastadd och är lika glad över oss... [...]

Läs mer … from Ny kund hos Loopia? Se hit!

Apple Mail (Big Sur)

I november 2020 släpptes Apple uppdateringen Big Sur, enligt dem själva den största ändringen av operativsystemet sedan MacOS lanserades för... [...]

Läs mer … from Apple Mail (Big Sur)

Bli e-postkund hos Loopia

Vad trevligt att du vill bli kund hos oss och låta oss förvalta din e-posttjänst! Notera att denna guide inte... [...]

Läs mer … from Bli e-postkund hos Loopia

Outlook (Outlook365)

Vi ska i denna guide beskriva hur du lägger till ditt e-postkonto i Microsoft Outlook. Först och främst så behöver... [...]

Läs mer … from Outlook (Outlook365)

Android

För en mobil enhet rekommenderar vi IMAP-anslutning. Läs mer om skillnaderna mellan POP3 och IMAP. För Android har de flesta... [...]

Läs mer … from Android

Flytta din e-post till Loopia

En vanlig fråga till supporten är ”hur flyttar jag min e-post som jag har hos en annan leverantör till mitt... [...]

Läs mer … from Flytta din e-post till Loopia

Jag kan inte längre skicka e-post med Apple Mail

Ibland när Apple skickar ut mindre uppdateringar eller patchningar för Apple Mail kan porten för utgående e-post ändras i inställningarna.... [...]

Läs mer … from Jag kan inte längre skicka e-post med Apple Mail