1. Home
  2. E-post
  3. Mac Mail ställa in utgående e-postserver (SMTP)

Mac Mail ställa in utgående e-postserver (SMTP)

Denna guide visar hur du ställer in SMTP-servern för din Mac Mail (El Capitan) om du tex får fel när du försöker att skicka e-post.

Starta din Mac Mail-klient och i menyn väljer du Mail–>Inställningar

capitan6

Markera det konto du vill redigera och under valet ”Server utgående e-post (SMTP) väljer du att ”Redigera SMTP-serverlista”

capitan7

Markera din SMTP-server på Loopia (mailcluster.loopia.se) välj avancerat och ange sedan följande:

Port: 587

Använd SSL

Autentisering: Lösenord

Användarnamn: Din epostadress

Lösenord: Tillhörande lösenord

capitan8

Klicka sedan på OK för att spara.