1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Hur slår jag ihop konton?

Hur slår jag ihop konton?

Om du har flera domäner som ligger i separata konton samt med olika inloggningsuppgifter så kan du välja att slå ihop dessa konton vilket förenklar administrationen av domänerna och du får en bättre överblick på vad du har hos oss.

Tänk på att logga in på det konto som har flest tjänster. Exempelvis loggar du in på ditt LoopiaDNS-konto om du också har ett LoopiaDomän-konto.

Du slår ihop konton genom att logga in i Loopia Kundzon där du går på Kontoinställningar > Slå ihop konton.

Här anger du användarnamn, lösenord samt kundnummer och klickar sedan på Genomför. Observera att du först behöver kontrollera så att det är samma innehavare (org./personnummer) på dessa konton innan sammanslagningen. Du kan kontrollera innehavare under Kontoinställningar >  Kontoinnehavare.

Notera att det inte är möjligt att slå ihop två stycken webbhotellkonton med varandra. Om du vill göra detta kontaktar du oss på supporten.

Det är ej heller möjligt att slå ihop två konton där ett eller båda av kontona har funktionen ”Tillåt endast inloggning via BankID” aktiverat, användarnamn och lösenord krävs för att kunna slå ihop dina konton.