1. Home
  2. OpenCart

OpenCart

Uppdatera databasanslutningar

Här har vi samlat instruktioner för hur man uppdaterar sina anslutningssträngar för databasanslutningarna i produkter installerade via vår One Click... [...]

Läs mer … from Uppdatera databasanslutningar

OpenCart

OpenCart är en mycket flexibel och populär webbshoplösning. Den kan snabbt och smidigt installeras på din domän genom Loopia Kundzon.... [...]

Läs mer … from OpenCart

Loopiadns.com

Man kan använda sig utav en tillfällig Loopiadns.com-adress om man t.ex. fortfarande har sin hemsida hos en extern leverantör, och... [...]

Läs mer … from Loopiadns.com

Flytta OpenCart

Det är vanligt när man ska utveckla en ny webbplats att man börjar med att lägga den i en undermapp... [...]

Läs mer … from Flytta OpenCart

Hur byter jag lösenord i OpenCart?

Det är en enkel process att byta lösenord i OpenCart, och ett bra tips är att sätta ett så starkt... [...]

Läs mer … from Hur byter jag lösenord i OpenCart?

SSL/TLS: Aktivera HTTPS i OpenCart

Om du har en OpenCart-butik som du vill aktivera ditt egna SSL-certifikat på kan du följa denna guide. Den förutsätter... [...]

Läs mer … from SSL/TLS: Aktivera HTTPS i OpenCart

Visa felmeddelanden för webbsida

Har du en webbsida på vår UNIX-plattform som bara visar en vit sida eller felmeddelandet ”HTTP error 500”? Då kan... [...]

Läs mer … from Visa felmeddelanden för webbsida

Opencart minnesfel pga VQMod

Vid ett byte av PHP-version kan Opencart i vissa lägen få ett minnesfel på sidan.Man får då ett felmeddelande om... [...]

Läs mer … from Opencart minnesfel pga VQMod