1. Home
  2. One Click Installer
  3. Hur byter jag lösenord i OpenCart?
  1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. Hur byter jag lösenord i OpenCart?

Hur byter jag lösenord i OpenCart?

Det är en enkel process att byta lösenord i OpenCart, och ett bra tips är att sätta ett så starkt lösenord som möjligt, det är inte en dålig idé att byta lösenordet med jämna mellanrum.

1. Klicka på System > Users > Users

Därefter klickar du på pennan bredvid den användare du vill ändra lösenordet för. (Det står edit om du för musen över denna)

Här kan du sedan skriva in ditt nya lösenord, tryck sedan på den lilla blåa diskettikonen högst upp till höger för att spara.

Några tips på ett starkt lösenord:

• Fler än 8 tecken
  • Minst en siffra
  • Minst en stor bokstav
  • Se till att det inte är baserat på ett välkänt ord
  • Använda specialtecken om det stöds av servern

Exempel på starka lösenord:

cucWiUk5
etCib!twiwraj5
NyanuksAgyucVoc5

Exempel på svaga lösenord:

sommar
raggmunk