1. Home
  2. Loopia Sitebuilder

Loopia Sitebuilder

Loopia Sitebuilder: Hemsidans inställningar

Hemsidans inställningar inkluderar hantering av webbplatsens namn, favicon, cookies, språk samt säkerhetskopior. I den här support artikeln lär du dig... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Hemsidans inställningar

Loopia Sitebuilder: Hantera din startsida

När du har installerat Loopia Sitebuilder och valt mallen kommer du till Sitebuilder, där kan du redigera och anpassa din... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Hantera din startsida

Loopia Sitebuilder: Ändra webbplatsens namn

Du kan enkelt ändra namnet på din hemsida i Loopia Sitebuilder genom att följa stegen nedan. Klicka på webbplatsnamnet i... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Ändra webbplatsens namn

Loopia Sitebuilder: Förhandsgranska din hemsida

När du arbetar med din hemsida i Loopia Sitebuilder ser du exakt vad dina besökare kommer att se, inklusive din... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Förhandsgranska din hemsida

Loopia Sitebuilder: Spara din webbplats

Att spara ditt arbete medan du bygger din hemsida hjälper till att bevara ändringarna men låter dig även enkelt prova... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Spara din webbplats

Loopia Sitebuilder: Ångra eller gör om ändringar

Man kan ångra och göra om nästan alla ändringar i Loopia Sitebuilder. Du kan villja gå tillbaka i tiden av... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Ångra eller gör om ändringar

Vad är Loopia Sitebuilder?

Loopia Sitebuilder är en webbplatsbyggare som du snabbt och enkelt kan skapa professionella webbplatser. Loopia Sitebuilder låter dig skapa en... [...]

Läs mer … from Vad är Loopia Sitebuilder?

Hur installerar jag Loopia Sitebuilder?

I den här artikeln går vi igenom hur du enkelt installerar Loopia Sitebuilder med vår One click installer, samt hur... [...]

Läs mer … from Hur installerar jag Loopia Sitebuilder?

Loopia Sitebuilder: Webbdesign

Loopia Sitebuilder ger dig många designfunktioner för att skapa en vacker och trendig hemsida. Anpassa webbplatsens design Att välja en... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Webbdesign

Loopia Sitebuilder: Bildstorlek och format

Den maximala bildstorleken du kan använda i Loopia Sitebuilder Small är 5 Mb. Om du vill ladda upp större bilder... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Bildstorlek och format

Loopia Sitebuilder: Lägga till en favicon

En favicon är en bild som visas på webbläsarfliken. Följ dessa steg för att lägga till din favicon på hemsidan:... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Lägga till en favicon

Loopia Sitebuilder: Skapa en ny sida

Följ dessa steg för att skapa en ny sida i Loopia Sitebuilder: Klicka på Sidor brevid Loopia loggan uppe till... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Skapa en ny sida

Loopia Sitebuilder: Ta bort en sida

När du tar bort en sida så tar du även bort dess webbadress men om du är säker på ditt... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Ta bort en sida

Loopia Sitebuilder: Sökmotoroptimering (SEO)

Det är viktigt för sökmotoroptimering att titeln på varje sida beskriver vad den handlar om och att metabeskrivningen uppmuntrar besökare... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Sökmotoroptimering (SEO)

Loopia Sitebuilder: Filstorlek och format

Den maximala storleken på en fil som du kan ladda upp och länka beror på din Loopia Sitebuilder-plan. Loopia Sitebuilder... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Filstorlek och format

Loopia Sitebuilder: Kan jag kopiera ett block till en annan sida?

Du kan flytta block till olika platser på sidan för att skapa en anpassad layout men du kan inte kopiera... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Kan jag kopiera ett block till en annan sida?

Loopia Sitebuilder: Går det att kopiera innehåll från en Sitebuilder till en annan?

Nej, Det går dessvärre inte att migrera innehåll från en Loopia Sitebuilder-webbplats till en annan. Du kan däremot manuellt spara... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Går det att kopiera innehåll från en Sitebuilder till en annan?

Introduktion till Loopia Sitebuilder

Denna guide går igenom de funktioner som kan vara bra att kunna när man bygger sin sida i Loopia Sitebuilder.... [...]

Läs mer … from Introduktion till Loopia Sitebuilder