1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Vad är Loopia Sitebuilder?

Vad är Loopia Sitebuilder?

Loopia Sitebuilder är en webbplatsbyggare som du snabbt och enkelt kan skapa professionella webbplatser.

Loopia Sitebuilder låter dig skapa en hel webbplats genom att använda fördesignade block. Ingen anpassad kodning behövs om du inte vill lägga till den. Block kan dupliceras och flyttas över hela sidan.

Förutom ett helt bibliotek med fördesignade block kommer Loopia Sitebuilder med ett smart gränssnitt, så att ditt innehåll kan ärva de stilistiska egenskaperna hos den valda mallen. Detta hjälper till att säkerställa att din webbplats alltid ser bra ut.

Mallar

Det första steget i att skapa din hemsida är att välja designen från ett stort galleri med mallar. Alla mallar är skapade av professionella designers. De är moderna och funktionella, och de ger din webbplats ett riktigt professionellt utseende.

Mallarna är fyllda med standardinnehåll, till exempel bilder och textstycken. Du kan enkelt ändra detta innehåll, men det kan vara praktiskt att välja en mall som tillgodoser ditt företag och därför sorteras mallar i kategorier.

Optimerat för mobila enheter

Varje hemsida som skapas i Loopias Sitebuilder är automatisk mobiloptimerad. Tack vare blockstrukturen anpassas din webbplats automatiskt till mindre skärmstorlekar.