1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Loopia Sitebuilder: Spara din webbplats

Loopia Sitebuilder: Spara din webbplats

Att spara ditt arbete medan du bygger din hemsida hjälper till att bevara ändringarna men låter dig även enkelt prova och rulla tillbaka ändringar.

Skillnaden mellan Spara och Publicera

Det här är två olika processer. Att spara säkerställer att du inte förlorar ditt arbete mellan arbetssessionerna, medan publicering gör dina ändringar synliga för besökare.

Så här kan du spara ditt arbete i Loopia Sitebuilder

Du kan spara medan du arbetar genom att navigera till det övrefältet och klicka på Spara knappen. Du kan även spara med kortkommandot Ctrl + S för Windows och Command + S för Mac.

Loopia Sitebuilder sparar automatiskt dina ändringar varannan minut samt när du publicerar din sida eller när du du flyttar till att redigera en annan sida.

Du kan se statusen till höger i det övrefältet ändras från Spara till Sparat.