1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Loopia Sitebuilder: Hemsidans inställningar

Loopia Sitebuilder: Hemsidans inställningar

Hemsidans inställningar inkluderar hantering av webbplatsens namn, favicon, cookies, språk samt säkerhetskopior. I den här support artikeln lär du dig hur du enkelt hanterar grundläggande webbplatsinställningar för din sajt skapad i Loopia Sitebuilder.

Hemsidans inställningar

Så här öppnar du Hemsidans inställningar i Loopia Sitebuilder:

1. Klicka på menyknappen (tre horisontella linjer) längst upp till vänster i Loopia Sitebuilder för att komma åt sidofältet.
  2. Välj ”Inställningar…” i menyn. Du kommer till fönstret Hemsidans inställningar med följande flikar:
  • GENERELL
  • FLERSPRÅKIG
  • INTREGERINGAR
  • SÄKERHETSKOPIOR

Generell

Under fliken generell kan du hantera följande inställningar:

• Hemsidans namn
  • Favicon
  • Anpassad kod
  • Aktivera banner för cookie-samtycke
  • Ändra webbplatsens mall
  • Återställ hemsidan

OBSERVERA: Anpassad kod kan vara användbar för att lägga till ytterligare HTML, CSS och JavaScript. Du måste minst ha Loopia Sitebuilder Large för att komma åt den här funktionen.

Flerspråkig

Under den här fliken kan du lägga till nya språk på din webbplats. Du kan läsa mer om de olika flerspråkiga funktionerna i avsnittet Flerspråkiga webbplatser.

Integeringar

Här kan du lägga till integreringar som Google Analytics och Webmaster-verktyg för din hemsida.

Säkerhetskopior

Under fliken säkerhetskopior kan du skapa en ny säkerhetskopia av hemsidan, visa en lista över säkerhetskopior samt återställa.

När du är klar, klickar du på ”Skicka in” för att spara ändringarna.