1. Home
  2. DNS

DNS

MX-pekare mot en IP-adress

MX-pekningar går enbart att göras mot värdnamn t ex mail.mindoman.se. För att istället peka till en IP-adress, skapa en subdomän... [...]

Läs mer … from MX-pekare mot en IP-adress

LoopiaDNS med dynamisk IP

Med LoopiaDNS kan du som har en dynamisk IP-adress på ett enkelt sätt ha din egen server kopplad till ditt... [...]

Läs mer … from LoopiaDNS med dynamisk IP

Information om DNSSEC

Med DNSSEC kan du säkra upp ditt domännamn och skydda dina användare från fenomen som DNS cache poisoning. Vad är... [...]

Läs mer … from Information om DNSSEC

Domänkonfiguration

Du kommer till konfigurationsalternativen genom att i Loopia Kundzon klicka på ditt domännamn. OBSERVERA att ändringar man gör under konfiguration... [...]

Läs mer … from Domänkonfiguration

DNSeditorn: A och CNAME

Denna guide går igenom hur du lägger till eller ändrar a-pekare (a-records) eller CNAME i DNS-editorn. Sen denna guide för... [...]

Läs mer … from DNSeditorn: A och CNAME

DNS-klienter

Nedan listas alla artiklar i denna kategori. DynSite cURL DDclient (Linux & UNIX) D-Link DynDNS Synology DiskStation DSM 5.0+ Edgerouter... [...]

Läs mer … from DNS-klienter

Varför är mitt domännamn parkerat?

Domäner som står som parkerade indikerar på att de inte pekar mot någon webbplats hos Loopia. Om domänen pekar på... [...]

Läs mer … from Varför är mitt domännamn parkerat?

DNS: CAA

Börja med att logga in i Loopia Kundzon och klicka på önskat domännamn i domänlistan. En ny flik öppnas och... [...]

Läs mer … from DNS: CAA

Hur lång tar det för DNS att uppdateras/spridas?

Hur lång tid det kan ta att få en uppdatering av ens domännamn att få effekt är något som många... [...]

Läs mer … from Hur lång tar det för DNS att uppdateras/spridas?