1. Home
  2. backup

backup

Återställa hemsida

OBS! Om din sida använder en databas (t ex WordPress) måste du återställa både filerna och databasen. Om du har installerat ett... [...]

Läs mer … from Återställa hemsida

Återställa en MariaDB/MySQL-databas

Det händer ibland att man kan behöva återställa sin databas. På Loopia så tar vi backup av din databas varje... [...]

Läs mer … from Återställa en MariaDB/MySQL-databas

Importera en MariaDB/MySQL-databas

Börja med att logga in i phpMyAdmin och klicka på databasnamnet i vänstermenyn. För att läsa tillbaka en tidigare backup klickar... [...]

Läs mer … from Importera en MariaDB/MySQL-databas

Återställ webbfiler från backup genom FTP

Detta guide förklarar hur du kan återställa filer från backupen med hjälp av ett FTP-program. 1. Anslut till ditt konto... [...]

Läs mer … from Återställ webbfiler från backup genom FTP

Microsoft 365 Återställa borttagen e-post

Om du av misstag har raderat ett e-postmeddelande och vill återställa det kan du följa denna guiden. Observera att detta... [...]

Läs mer … from Microsoft 365 Återställa borttagen e-post

Hur gör jag backup på min e-post i Outlook? PST-filer

Här går vi igenom hur du gör en lokal bakup på de e-post meddelanden du har i mail programmet Outlook.... [...]

Läs mer … from Hur gör jag backup på min e-post i Outlook? PST-filer

Loopia Sitebuilder: Säkerhetskopior

I Loopia Sitebuilder har du tillgång till minst 2 säkerhetskopior av din webbsida.Säkerhetskopior skapas automatiskt var femte gång du sparar... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Säkerhetskopior

Hur ofta sparar ni en backup?

För webbfiler sparar vi en backup varje hel timme det senaste dygnet, varje dygn den senaste veckan och varje vecka... [...]

Läs mer … from Hur ofta sparar ni en backup?