1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Loopia Sitebuilder: Säkerhetskopior

Loopia Sitebuilder: Säkerhetskopior

I Loopia Sitebuilder har du tillgång till minst 2 säkerhetskopior av din webbsida.
Säkerhetskopior skapas automatiskt var femte gång du sparar och publicerar webbplatsen eller när du återställer en tidigare version.

Du kan administrera dessa säkerhetskopior inloggad i din Sitebuilder under ”Inställningar”
Där kan du tex ta en Säkerhetskopia av din sida (Rekommenderas om du har loggat in för att göra stora förändringar på sidan) eller återställa en tidigare kopia av sidan.

Vill du har tillgång till upp till 50 säkerhetskopior av din hemsida kan du uppgradera din Sitebuilder till vårt Medium eller Large-paket.