1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Var hittar jag mitt kundnummer?

Var hittar jag mitt kundnummer?

Kundnumret hittar du i dina användaruppgifter som du fått från oss. Saknar du dessa går det även att få tag i kundnumret genom att logga in i Loopia Kundzon.
Inloggad i Kundzonen kan du se ditt kundnummer uppe till höger eller i dina Kontoinställningar.

Saknar du inloggningsuppgifter till kundzonen, kan du få dem utskickade per e-post eller sms. Då följer även kundnumret med. Klicka här för att få dina inloggningsuppgifter utskickade.