1. Home
  2. Övrigt
  3. Spara kortuppgifter och aktivera automatiska kortbetalningar

Spara kortuppgifter och aktivera automatiska kortbetalningar

Den här guiden förklarar hur du sparar dina kortuppgifter i Loopia Kundzon för att enkelt kunna registrera domännamn och/eller uppgradera till webbhotell och extratjänster med ett enda klick – utan att behöva leta fram ditt kontokort.

Notera att alla kortuppgifter lagras säkert hos Nets, Nordens ledande leverantör av enkla och säkra betallösningar för företagare på nätet.

Spara kortuppgifter hos Loopia

När du beställer ett domännamn, webbhotellspaket eller någon annan av våra tjänster dyker fältet nedan upp i betalningsmomentet. Det är förvalt att spara kortet hos oss.

Nästa gång du handlar hos oss kan du…

…betala fakturan med ett klick:

…eller betala direkt från din Loopia Kundzon – också med ett klick.

Skärmdump som visar hur det ser ut när du betalar med ett klick från Loopia Kundzon

Aktivera automatiska kortbetalningar hos Loopia

Välj att aktivera automatisk kortbetalning av dina fakturor hos Loopia för att slippa oroa dig för att missa betalningen av en faktura. Då dras beloppet automatiskt från ditt kort på förfallodatumet, utan att du behöver göra någonting.

För att aktivera automatisk kortbetalning hos oss gör du så här:

Om du är en ny kund till Loopia:

Gör en beställning på www.loopia.se och välj att spara dina kortuppgifter samt att aktivera automatiska kortbetalningar vid betalningsmomentet (se bild nedan). För webbhotell, DNS och VPS kan du välja automatisk betalning varje månad, kvartal eller år. För domännamn är betalningsperioden årsvis eller flerårsvis.

Om du redan är kund till Loopia:

Nästa gång du får en faktura från oss väljer du att spara dina kortuppgifter och att aktivera automatisk betalning. Vill du byta betalningsperiod från årsvis/kvartalsvis till månadsfaktura för ditt Loopia-paket kontaktar du oss på support@loopia.se, så hjälper vi dig.