Office365: Installera programvara

Om du av Loopia har köpt Business Premium eller E3-licensen för Office365 ingår det 5 lokala installationer av Office-paketet (Windows och/eller MAC)

Läs mera om vilka paket vi på Loopia erbjuder här: https://www.loopia.se/office365/

För att installera Office lokalt på din dator behöver du först ladda hem installationspaketet (du kan här också välje enstaka program).

Du gör detta genom att med din användare som har BP eller E3 logga in här: https://portal.office.com/

På startsidan ser du sedan direktlänken till programvaran:

365_downloads

Här kan du sedan ladda hem programvaran och installera den lokalt.

Efter att du har installerat programvaran behöver du i programmet på datorn logga in med samma Office365-konto och aktivera installationen. Efter det kan du nyttja programvaran under den tid du har licensen aktiv hos Loopia.

Observera att programvaran inte ingår i Business Essentials-licensen