1. Home
  2. Microsoft 365
  3. Inställningar för Exchange Online Kiosk

Inställningar för Exchange Online Kiosk

Exchange Online Kiosk är den mest begränsade licensen hos Microsoft 365. Du har inte tillgång till Exchange funktionaliteten på din dator, licensen är till för att endast användas på en telefon eller surfplatta. Använder du Microsofts egna Outlook-app så stödjer Kiosk ”Active Sync” vilket ger samma funktionalitet som ett Exchange konto, dock endast på telefon eller surfplatta. Med ”Active Sync” menas att du kan synkronisera kontakter, kalender och e-post.

Om du behöver lägga in ditt Exchange Online Kiosk i din dator eller i en telefon/surfplatta som inte använder Microsofts egna Outlook-app så kan du använda följande inställningar. Tänk då på att du endast har tillgång till begränsad synkronisering . Vill du ha full synkronisering på din dator så skall du välja en annan licens så som Business Basic.

OBS! Du kan inte lägga till Kiosk-konton som Exchange i Outlook.

POP-inställningar för Kiosk
Server namn: outlook.office365.com
Port: 995
Kryptering: TLS

SMTP-inställningar för Kiosk
Server namn: smtp.office365.com
Port: 587
Kryptering: STARTTLS

Behöver du hjälp med Exchange Online Kiosk?

Kontakta vår samarbetspartner TechBuddy så får du hjälp av en Buddy som är expert på Microsoft 365 hemma hos dig, på ditt företag eller på distans.