1. Home
  2. Övrigt
  3. Min hemsida syns inte i sökmotorerna

Min hemsida syns inte i sökmotorerna

Lägg upp din sida i Search Console

När du har lagt upp din webbsida på nätet kan du nu börja indexeras av sökmotorerna.
Detta är en process som kan ta olika lång tid men för att påskynda processen bör du snabbt anmäla din sida till sökmotorerna.

Google Search Console är det verktyg du främst bör använda. Där lägger du upp länken till din domän och följer de instruktioner som ges av Google för att din sida ska dyka upp i deras sökresultat.

Observera att det kan dröja veckor/månader innan din sida dyker upp i sökresultaten.

SEO Sökmotoroptimera din webbsida

Nästa steg är att komma så högt upp som möjligt i sökmotorerna. Här behöver du optimera din webbsida för att uppfylla de krav som finns och också att vara relevant för de sökord du vill att man ska hitta din sida på.

Här kan vi rekommendera vår tjänst LoopiaSEO. LoopiaSEO analyserar din sida och ger tips och steg-för-steg-guider om vad du måste arbeta med på sidan för att ranka högre på de sökord du vill synas på.  Du kan själv ange sökord, bransch etc och verktyget formar då sina tips runt just din sida och du kommer inom några månader se tydliga resultat. I verktyget ingår även möjligheten att övervaka branschkollegor för att se hur din sida rankas i jämförelse och eventuella förändringar i deras sökresultat.

 

Was this article helpful?

Related Articles