Logga in i phpMyAdmin

phpMyAdmin är ett verktyg som används för att administrera sina MySQL-databaser. När du är inloggad i Loopia Kundzon hittar du en lista över dina databaser en bit ner på sidan. Klicka på den databas du vill administrera.mindoman-databas-beskrivning.png

För att logga in i phpMyAdmin behöver du inloggningsuppgifter till databasen. Om du inte har några inloggningsuppgifter kan du skapa en ny användare, läs hur du gör det här.

För att logga in i databasen klickar du sedan på knappen ”Logga in”, välj ”HTTPS” och logga in med dina användaruppgifter.

MySQL2

När du väl är inloggad klickar på databasnamnet (i detta exempel ”mindoman_se”) i vänsterspalten.

phpmyadmin