Skapa en MySQL-användare

När du är inloggad i Loopia Kundzon hittar du en lista över dina databaser en bit ner på sidan. Klicka på den databas du vill administrera.mindoman-databas-beskrivning.png

Därefter klickar du på knappen “Databasanvändare”. Här kan du välja att skapa en ny databasanvändare.

När användaren är skapad, klicka igen på användarnamnet och markera de rättigheter du vill ha tillgång till. Är du osäker på vilka rättigheter du behöver kan du markera alla.