SSL-certifikat “Let’s Encrypt”

Vår UNIX-plattform har stöd för Let’s Encrypt. Idag finns inte funktionen för att aktivera detta direkt via din kundzon, men vår support kan assistera dig med att installera detta för dina webbsidor.

När tjänsten är aktiverad så ger det alla dina domännamn som har inställningen Hemsida hos Loopia ett certifikat, även eventuella subdomäner och sub-subdomäner.

Inkom gärna med din förfrågan, inklusive ditt kundnummer (FAXX-XX-XX-XXXX) till support@loopia.se så hjälper vi dig med detta.

Notera: Det kan ta någon timme innan certifikatet är aktivt efter att du har valt “Hemsida hos Loopia” för din domän.