Hur slår jag ihop konton?

Om du har flera domäner som ligger i separata konton samt med olika inloggningsuppgifter så kan du välja att slå ihop dessa konton vilket förenklar administrationen av domänerna och du får en bättre överblick på vad du har hos oss.

Du slår ihop konton genom att logga in i Loopia Kundzon där du går på Kontoinställningar > Slå ihop konton.

Här anger du kundnummer, användarnamn samt lösenord och klickar sedan på Genomför. Observera att du först behöver kontrollera så att det är samma ägare (org./personnummer) på dessa konton innan sammanslagningen. Du kan kontrollera ägare under Kontoinställningar >  Ägaruppgifter.

Notera också att det inte är möjligt att slå ihop två stycken webbhotellkonton med varandra. Om du vill göra detta kontaktar du oss på supporten.