1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Hur betalar jag min faktura?

Hur betalar jag min faktura?

Du kan betala din faktura via Bankgiro eller med hjälp av ett kontokort eller Swish på vår hemsida här.

Kontokortsbetalning

För att få dina användaruppgifter med kortast fördröjning, välj att få din faktura via e-post och betala denna med hjälp av ett kontokort eller Swish på vår hemsida. Betalningar som görs via vår hemsida blir snabbare behandlade än betalningar som görs via Bankgiro. Mer information om hur du genomför en onlinebetalning hittar du här.

Bankgiro

När du genomför din betalning via Bankgiro så anger du ditt referensnummer (tidigare fakturanummer) i fältet ”OCR”. Ställ därefter ut betalningen till nedanstående konto:

Bankgiro: 5519-9533

Utlandsbetalning

Vid betalning från utlandet, vänligen använd följande uppgifter:

SWIFT: DABASESX
IBAN: SE5612000000013070127185
Bank: Danske Bank

LoopiaPREPAID

Du kan även välja att köpa krediter i form av LoopiaPREPAID. Du kan då
använda dessa för att betala kommande fakturor. Det finns tre val att betala
fakturorna:

1. Betala alla fakturor automatiskt
  2. Betala endast domänfakturor automatiskt
  3. Betala inga fakturor automatiskt.

Observera att alternativ 1, Betala alla fakturor automatiskt är förvalt. Klicka här för att läsa mer om LoopiaPREPAID.

Notera att Vid inköpet av LoopiaPrepaid (flerfunktionsvoucher) finns inte någon ingående moms att redovisa eftersom vi inte redovisat någon utgående moms. Momsen redovisas när varor eller tjänster tillhandahålls i utbyte mot användandet av ert LoopiaPrepaid.

Förskottsbetalning

Vi tillämpar förskottsbetalning vilket innebär att vi ansöker om ditt domännamn och levererar användaruppgifter så snart vi emottagit din betalning. Vid betalning via Bankgiro tar det mellan två och tre bankdagar till dess att vi får betalningsbekräftelsen från banken. Vid kontokortsbetalning på vår hemsida får vi betalningsbekräftelsen direkt.

Användaruppgifter

Användaruppgifterna skickas ut när vi emottagit din betalning och registrerat domännamnet. Användaruppgifterna skickas ut på samma sätt som man valde att få sin faktura utskickad. Om du valde att få din faktura via e-post så kommer du även att få dina användaruppgifter på detta sätt.