LoopiaPREPAID

Med LoopiaPREPAID kan du som kund hos oss köpa krediter (tillgodohavande) och därmed få en pott som du kan använda för betalning av framtida fakturor. På så vis kan du exempelvis få domänbeställningar aktiverade direkt utan att först manuellt behöva betala en faktura samt att du kan minska antalet fakturor du får markant.

LoopiaPREPAID erbjuder dig dessutom möjlighet att ställa in vilka fakturor som systemet skall betala. Så länge du har tillräckligt med pengar i din pott kan du välja att alla fakturor skall betalas automatiskt, att endast de fakturor som endast innehåller domännamn skall betalas automatiskt, eller att inga fakturor skall betalas automatiskt.

Du fyller på din LoopiaPREPAID-pott genom att logga in i kundzonen och sedan klicka på Prepaid till höger.

På fliken som öppnas får du se befintlig summa som Aktuellt saldo och under detta möjligheten att lägga till en egen vald summa.

Vi vill lägga till 99 kronor i detta exemplet och anger därför 99 under Önskat belopp.

En sammanfattning som specificerar hur mycket som har lagts till kommer efter detta att visas och om du är nöjd med summan så klickar du på Beställ Prepaid.

Notera att vid inköpet av LoopiaPrepaid (flerfunktionsvoucher) finns inte någon ingående moms att redovisa eftersom vi inte redovisat någon utgående moms. Momsen redovisas när varor eller tjänster tillhandahålls i utbyte mot användandet av ert LoopiaPrepaid.

Du kan betala fakturan du får direkt på Loopias sida för kortbetalningar. Pengarna kommer direkt att finnas tillgängliga på ditt konto och du kan direkt använda dem, till exempel till att återaktivera ett domännamn som löpt ut eller lägga in flerårsförnyelser.

Automatisk betalning av fakturor

Värt att nämna är att om du lägger till ett tillgodohavande så finns också möjligheten att bestämma hur din LoopiaPREPAID-pott skall användas. Du kan välja mellan att få fakturor betalda automatiskt, endast domänfakturor eller att inget skall betalas automatiskt.

Was this article helpful?

Related Articles