1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Nätfiske i Loopia namn

Nätfiske i Loopia namn

Varning för utskick som ser ut att komma från oss på Loopia.

Vi har uppmärksammats på att det under julen har skickats ut meddelanden där någon uppger sig för att vara Loopia i syfte att komma över mottagarens kontokortuppgifter.
Vi vill uppmana alla kunder att inte klicka på länken i utskicket och inte under några omständigheter uppge sina kortuppgifter på den sida som länken leder till.
Om du dessvärre redan gjort så bör du per omgående spärra ditt konto/kreditkort och polisanmäla händelsen. Utskicket kommer ej från Loopia utan är ett så kallat försök till nätfiske. https://sv.wikipedia.org/wiki/Nätfiske

Ovan är ett exempel på nätfiske.