1. Home
  2. Webbhotell
  3. FTP-klienter

FTP-klienter

För att ladda upp din hemsida till Loopia så behöver du en FTP-klient. Det finns en mängd olika klienter(program) på marknaden och vi listar nedan några av de vanligast förekommande.

FTP-uppgifter till ett FTP konto är något som man själv som kund lägger till. Detta görs på följande sätt i din kundzon hos oss:

När du är inloggad i din kundzon så klickar du på FTP-konto i menyn Lägg till/skapa…. Du skapar sedan ett nytt konto genom att klicka på Skapa FTP-konto och följer instruktionerna.

Sedan behöver du en FTP-klient och förslagsvis väljer du en av dessa: