1. Home
  2. E-post
  3. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Outlook är ett e-postprogram som är utvecklat av Microsoft. Outlook följer med Microsoft Office och erbjuder stöd för bland annat POP3, IMAP och SMTP. Programmet har även inbyggd adressbok och kalender med schemaläggning.

Nedan har vi samlat de guider vi har för att installera e-posten i de olika Outlook-versionerna. Om du är osäker på vilken version du har, klicka dig in i guiderna och kolla på bilderna vilka som liknar din version.

PC-versioner:

Mac-versioner: