1. Home
  2. Databaser
  3. Logga in i phpMyAdmin

Logga in i phpMyAdmin

phpMyAdmin är ett verktyg som används för att administrera sina MariaDB/MySQL-databaser. När du är inloggad i Loopia Kundzon hittar du en lista över dina databaser en bit ner på sidan. Klicka på den databas du vill administrera.

För att logga in i phpMyAdmin behöver du inloggningsuppgifter till databasen. Om du inte har några inloggningsuppgifter kan du skapa en ny användare, läs hur du gör det här.

För att logga in i databasen klickar du sedan på knappen ”Logga in” och logga in med dina användaruppgifter.

När du väl är inloggad klickar på databasnamnet (i detta exempel ”mindoman_se”) i vänsterspalten.

phpmyadmin