1. Home
  2. Perl

Perl

För att köra CGI-skript hos Loopia krävs följande: Ens (sub)domän ska vara på en av våra UNIX-servrar. Om den inte... [...]

Läs mer … from Perl

301 redirect

Väldigt många av nätets domäner vidarebefordras på ett eller annat sätt och en del av dessa vidarebefordringar påverkar rankingen i... [...]

Läs mer … from 301 redirect

DDclient (Linux och UNIX)

DDclient är en Perl-klient som används för att uppdatera sin IP adress dynamiskt via sin Linux eller UNIX -maskin. Om... [...]

Läs mer … from DDclient (Linux och UNIX)

Beställ domän till befintligt konto – Perl

Detta exempel visar hur man via Perl ansluter till vår XML-RPC-server och registrerar ett domännamn som betalas med Loopia PrePAID-krediter. [...]

Läs mer … from Beställ domän till befintligt konto – Perl

Skapa konto och registrera domän – Perl

Detta exempel visar hur en återförsäljare via Perl ansluter till vår XML-RPC-server, skapar ett webbhotellskonto och registrerar ett domännamn. [...]

Läs mer … from Skapa konto och registrera domän – Perl